Pan-Våren Lång (2014-03-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gropahålet - N. Furuboda
Arrangör: OK Pan-Kristianstad
Land: Sverige
Distans: Lång
Sträcka: 11.43 km
Tid: 55:13
Gick ut ganska tveksamt till K1. Tog sedan lite för safe vägval till K2 och gick rätt så långt runt om. Flöt på hyggligt fram till K4 men gick långsamt. Bra fram till kontrolltagningen på K5 där jag inte riktigt hade full koll hela vägen in och en stor miss kom. Ganska OK sedan fram till K12. Försökte trycka på och det kändes bättre än dagarna innan men långt ifrån bra. Efter K12 gick dansken om som startade 2 min bakom. Kontrolltagningsmiss på K13.
Hängde sedan lite i släptåg på löpkontrollerna fram till K18. Tog sedan eget vägval till K19 men kom ihop med dansken precis innan kontrollen igen. Inga svårigheter sedan in mot mål utan försökte bara springa på så fort jag kunde för dagen.
Dölj kommentarer (2)
Björn H: Jag tror att det var bra att gå vänster till K2. Jag sprang ännu längre till vänster än vad du gjorde för att slippa höjd och fick en bra sträcktid.
Erik: Jag hade en dålig tid men sprang långsamt också. Känns som man kunde ha limmat sträcket i början och sedan gått lite höger om det men som du säger så kanske det inte är något större fel på vänster.
Lägg till kommentar
Spara
 
Pan-Våren Lång (2014-03-02) Pan-Våren Lång (2014-03-02)