10Mila 2014 (2014-05-03)
Kategori: Tävling
Land: Sverige
Distans: Stafett
Sträcka: 3
Sträcka: 15.16 km
Tid: 90:49
Gick ut ganska långt ner i leden men var lite strölöpare som stack ut ungefär samtidigt. Lagom till K1 hittade jag en stor klunga som skannade av grönområdet. Fick den helt OK. Kom ihop med ca tre fyra löpare mot K2 och sedan var de bara att springa på. Kom i fatt ett gäng löpare mot K3. Tyvärr stor miss på K6 och K7. Väldigt diffust grönområde. Helt fel riktning ut från K6. Uruselt. Efter K7 pajade selen på lampan så batteriet hängde fritt på ryggen. Sprang och försökte få rätt på detta på långsträckan till K10 men fick inte rätt på det. Var hela tiden orolig att batteriet skulle gå av men höll hela vägen runt men hade stora problem då huvudselen inte ville sitta där den skulle utan ville mest rikta sig åt sidan. Tog inga större initiativ resten av banan. Tyvärr gick de ganska långsamt. Inga problem alls med tempot. Gick upp och drog lite på vägen mot K26 mest för att bli lite trött. Råkade stänga klockan efter näst sista.
Dölj kommentarer (4)
Christian Johansson: Tråkigt med teknikstrul men ditt lopp ser kanonbra ut. Banläggningen känns tveksam: Det finns så mycket stigar och ledstänger men man lyckas lägga K19 så att där endast finns ett realistiskt vägval. Fler exempel på andra sträckor.
Erik Alnervik: Det finns en hel del att önska vad gäller banläggning, val av område och min orienteringsteknik.
Christian: Orienteringsteknik? Jag tycker du kan vara ganska nöjd med att ha plockat 40 placeringar på en rak sträcka... Oberoende hur du gjorde det.
Erik Alnervik: Jag är ganska nöjd, men inte långt ifrån helt nöjd. Bra att plocka platser men finns mer att ge. Tappade lite bra folk vid missen vid K6 och K7.
Lägg till kommentar
Spara
 
10Mila 2014 (2014-05-03) 10Mila 2014 (2014-05-03)